Site-ul www.kinder.md este proprietatea JUCAMOL SRL.
JUCAMOL SRL nu este răspunzătoare pentru nici un fel de daune survenite ca urmare a utilizării site-ului.

Va asigurăm că facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea datelor, dar cu toate acestea pot apărea erori legate de prețuri, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. JUCAMOL SRL își rezervă dreptul de a face modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

JUCAMOL SRL se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 133 din 08-07-2011 (cu modificările ulterioare) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, Legii nr. 284 din 22-07-2004 (cu modificările ulterioare) privind comerțul electronic și Legii nr. 105 din 13-03-2003 (cu modificările ulterioare) privind protecția consumatorilor.

Pe site-ul www.kinder.md, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului și pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. JUCAMOL SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

JUCAMOL SRL colectează datele dumneavoastră personale numai ca urmare exprimării consimțământului acordat prin bifarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați contul de client.

Utilizatorul are opțiunea de a alege dacă dorește să primească informații despre campanii promoționale, anunțuri, etc. Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către JUCAMOL SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informările despre eventualele promoții, anunțuri etc.

JUCAMOL SRL se obligă să administreze datele personale furnizate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și atâta timp cât Utilizatorul deține un cont de utilizator activ. Atunci când datele personale nu vor mai fi necesare pentru realizarea scopurilor mai jos menționate vor fi șterse.

JUCAMOL SRL poate furniza datele personale ale Clienților altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai pentru scopurile menționate mai sus, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii bancare, furnizorilor de servicii de marketing.

JUCAMOL SRL colectează următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de livrare, adresă de e-mail, username și parolă, numărul de telefon, date de geolocalizare/ date de trafic.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este:

  • informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor inclusiv confirmarea comenzii și emiterea facturilor;
  • trimiterea ofertelor promoționale prin comunicări electronice.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legii nr. 133 din 08-07-2011 (cu modificările ulterioare) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de a accesa datele furnizate, dreptul de a modifică, rectifică sau șterge datele, dreptul de a descărca datele sau de a solicită transferarea acestora către un alt operator, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

Pentru a putea beneficia de drepturile specificate, identitatea utilizatorului va trebui verificată.

Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate în baza unei cereri formulate către adresa de e-mail shop@kinder.md.

Refuzul furnizării următoarelor date personale determină imposibilitatea finalizării comenzii: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon, modalitate de plată.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
JUCAMOL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierderi de informații care ar putea fi cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul www.kinder.md și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.kinder.md nu conțîn viruși.

Prin parcurgerea acestor informații și vizitând siteul www.kinder.md sunteți de acord cu termenii și condițiile prevăzute în acest document.


SUNT DE ACORD