Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.kinder.md, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. Acest document ține loc de contract încheiat între JUCAMOL SRL și Client. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului www.kinder.md, care este întreținut și administrat de JUCAMOL SRL, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.

Se definesc următorii termeni:

JUCAMOL SRL – societate comercială cu sediul în mun. Chișinău, sec. Râșcani, str. Moscova bd., 21, of. 20, Cod fiscal/IDNO: 1013600002573 , cod TVA: 0507986, având cont deschis la BCR Chișinău S.A., IBAN: MD37RN000000002224803438, BIC: RNCBMD2X504, email: shop@kinder.md, telefon: 060331872.

Vizitator: persoană care accesează site-ul www.kinder.md

Client: persoană fizică sau juridică care emite o comandă pe site-ul www.kinder.md.

Comandă: obiect al contractului dintre JUCAMOL SRL și Client, prin care Clientul cumpără online produse de pe site-ul www.kinder.md, obligându-se să le plătească, iar JUCAMOL SRL se ocupă de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terțe părți, pe baza înțelegerilor comerciale încheiate cu terți. Prezentul contract devine valabil în momentul în care JUCAMOL SRL confirmă solicitarea Clientului.

JUCAMOL SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi precum și orice modificări ale structurii site-ului www.kinder.md sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul prezentului contract reprezintă Comandă de către Client a unor produse și servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.

2. OBLIGAȚIILE JUCAMOL SRL

JUCAMOL SRL se obligă să respecte termenii acestui contract, legislația existentă în R. Moldova la momentul începerii derulării acestui contract și pe cea valabilă ulterior, precum și să ofere suport și informații legate de produsele și serviciile oferite pe acest site.

3. OBLIGAȚIILE CLIENTULUI

Clientul se obligă să respecte termenii acestui contract, legislația existentă în R. Moldova la momentul începerii derulării acestui contract și pe cea valabilă ulterior și să efectueze în condiții legale plata comenzii, înainte sau la livrare, în funcție de modalitatea de plata aleasă de acesta la momentul efectuării comenzii.

4. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.kinder.md, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web și orice alte date este proprietatea JUCAMOL SRL și/sau a asociaților săi și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a JUCAMOL SRL și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a JUCAMOL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la informațiile conținute pe site-ul www.kinder.md garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor JUCAMOL SRL, fără acordul scris al acesteia.

5. ERORI, OMISIUNI

Uneori se poate întâmpla să existe informațîi pe site-ul nostru care conțîn erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corectă erorile, inexactitățile sau omisiunile.

6. LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚII

JUCAMOL SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ, dar nu se limitează la

7. FORȚĂ MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părților și care nu poate fi evitat (incendii, explozii, inundațîi, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii R. Moldova). JUCAMOL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuării livrării, dar va anunță Clientul și se va încerca identificarea unei soluțîi.

8. DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile R. Moldova vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și JUCAMOL SRL și asociații/partenerii/afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între JUCAMOL SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile R. Moldova în vigoare.

9. POLITICA DE PREȚURI

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt exprimate în lei (MDL).

Prețurile afișate sunt prețuri finale (inclusiv TVA).

JUCAMOL SRL va putea desfășura campanii promoționale referitoare la produsele afișate pe site. În cadrul campaniilor desfășurate, prețul inițial va fi afișat tăiat (barat), iar prețul final, cel redus, va fi semnalizat cu roșu.

Expedierea produselor se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptând duminică și sărbătorile legale. Costul transportului este 50 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare pentru comenzi sub 500 lei și este gratuită pentru comenzi mai mari de 500 lei. Livrarea produselor la adresa indicată de client în comandă se face prin firme de curierat rapid în 1-3 zile (excepție fac perioadele în care volumul de colete livrate de firmele de curierat este foarte mare – campania Black Friday, luna decembrie – când intervalul de livrare ar putea fi mai lung). În cazuri excepționale, în care produsul comandat nu se află în stoc la momentul plasării comenzii, veți fi anunțat în legătură cu posibilitatea de livrare la o dată ulterioară.

10. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul www.kinder.md, aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

  1. Transfer bancar: plata prin transfer bancar se face doar în baza facturii emise de JUCAMOL SRL, în urma confirmării comenzii (email sau telefonic). Livrarea mărfii se va face numai după confirmarea efectuării plății.Date bancare:
    • Beneficiar: JUCAMOL SRL
    • Cont: MD37RN000000002224803438 deschis la BCR Chișinău S.A.
  2. Ramburs: la preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care vă este confirmată după finalizarea comenzii.

11. DREPT DE RETRAGERE

Înainte de expedierea produselor, clienții www.kinder.md au dreptul și pot anula oricând comenzile plasate pe site fără niciun cost din partea acestora, contractul încheiat considerându-se încetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea încheierii contractului este transmisă clientului sub formă confirmării comenzii plasate prin intermediul email-ului.

12. RETURNAREA PRODUSELOR FĂRĂ INVOCAREA UNUI MOTIV

În baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clienții www.kinder.md pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități, completând formularul de retururi de pe prima pagină a site-ului. Costul returului va fi suportat de client (acesta poate efectua returul cu orice firma de curierat, dar nu cu Poșta Moldovei; nu lucrăm cu Poșta Moldovei). În cazul în care clientul refuză primirea coletului de la curier, costul returului va fi suportat de JUCAMOL SRL.

Clientul poate solicită companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (dacă este cazul) – adică în starea în care au fost primite, numai în ambalajul original nedeteriorat, nedesfăcut și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. JUCAMOL SRL. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la dată denunțării contractului de către client.

13. RETURNAREA ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. În maxim 24 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul poate solicita JUCAMOL SRL înlocuirea componentelor defecte (dacă înlocuirea este posibilă), respectiv returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai în ambalajul original nedeteriorat și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul produs cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel produs.

Dacă produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la shop@kinder.md în maxim 12 ore de la primirea produselor.

14. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

JUCAMOL SRL se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 133 din 08-07-2011 (cu modificările ulterioare) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, Legii nr. 284 din 22-07-2004 (cu modificările ulterioare) privind comerțul electronic și Legii nr. 105 din 13-03-2003 (cu modificările ulterioare) privind protecția consumatorilor.

Pe site-ul www.kinder.md, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului și pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. JUCAMOL SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

JUCAMOL SRL colectează datele dumneavoastră personale numai ca urmare exprimării consimțământului acordat prin bifarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați contul de client.

Utilizatorul are opțiunea de a alege dacă dorește să primească informații despre campanii promoționale, anunțuri, etc. Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către JUCAMOL SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informările despre eventualele promoții, anunțuri etc.

JUCAMOL SRL se obligă să administreze datele personale furnizate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și atâta timp cât Utilizatorul deține un cont de utilizator activ. Atunci când datele personale nu vor mai fi necesare pentru realizarea scopurilor mai jos menționate vor fi șterse.

JUCAMOL SRL poate furniza datele personale ale Clienților altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai pentru scopurile menționate mai sus, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii bancare, furnizorilor de servicii de marketing.

JUCAMOL SRL colectează următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de livrare, adresă de e-mail, username și parolă, numărul de telefon, date de geolocalizare/ date de trafic.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este:

  • informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor inclusiv confirmarea comenzii și emiterea facturilor;
  • trimiterea ofertelor promoționale prin comunicări electronice.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legii nr. 133 din 08-07-2011 (cu modificările ulterioare) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de a accesa datele furnizate, dreptul de a modifică, rectifică sau șterge datele, dreptul de a descărca datele sau de a solicită transferarea acestora către un alt operator, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

Pentru a putea beneficia de drepturile specificate, identitatea utilizatorului va trebui verificată.

Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate în baza unei cereri formulate către adresa de e-mail shop@kinder.md.

Refuzul furnizării următoarelor date personale determină imposibilitatea finalizării comenzii: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon, modalitate de plată.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

15. COMUNICĂRI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.kinder.md, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate shop@kinder.md, comunicarea se realizează în sistem electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la JUCAMOL SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

16. DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.


NU SUNT DE ACORD  SUNT DE ACORD